Vår Fysioterapeut Towe, som har stor erfarenhet med att leda barn och ungdomsgrupper vill denna sommar stimulera till rörelseglädje.

 

Hela sommaren finns möjlighet för barn mellan 9-15 år, som ligger på gränsen eller har övervikts problematik, att tillsammans köra roliga och svettig övningar till bra musik.

 

Ni kommer att träna tillsammans i stationer med övningar anpassade för varje barn.                  

Målet är att få barnen att komma igång och känna rörelseglädje för att lättare kunna fortsätta träningen på egen hand därefter.

 

Tider och dagar:   Vi startar vecka 26 och 7v framåt.

Tisdagar kl: 12.00- 13.15

Torsdagar kl: 12:00-13.15

 

Om du inte kan delta alla veckor i sommar går det bra att anmäla sig till några av dem eller  endast en ggr/v.

 

Varje tillfälle startar med gemensam uppvärmning, så se till att vara ombytta och klara i tid. I slutet sätter vi oss ner och umgås, vi bjuder på frukt.

 

Se till att ha ätit ordentligt frukost och ta på mjuka kläder och inomhusgympaskor samt ta med en vattenflaska. Omklädningsrum och duschmöjligheter finns.

 

Då det kan bli många personer som kommer råder vi föräldrar som följer med, att gå en promenad samtidigt då vårt väntrum annars kan bli trångt.

 

Anmälan sker via vår reception.

 

Kostnadsfritt under 18 år. Avbokning ska ske senast 24 timmar innan varje tillfälle, annars debiteras 200 kr. Avbokning görs på telefon 08-630 09 90 eller direkt i receptionen.

 

 

Varmt välkommen.

Towe Österlund

Leg Fysioterapeut